آموزش بکاپ گرفتن از رجیستری ویندوز و بازگردانی آن

گاهی پیش می آید که برای اعمال برخی تغییرات در سیستم عامل ویندوز نیاز به ویرایش و تغییر رجیستری پیدا میکنید. رجیستری ویندوز یکی از بخش های مهم در کنترل تنظیمات ویندوز است و اعمال تغییر اشتباه در آن ممکن است به عدم کارکرد صحیح سیستم عامل

آموزش تغییر فاصله بین آیکن های دسکتاپ در ویندوز 10 و 11

پیش تر در روزهای ویندوز 7، تغییر فاصله بین آیکن ها در دسکتاپ یا میز کار، امری بود که از طریق مراجعه به تنظیمات Appearance and Personalization به سادگی صورت میگرفت. اما از آنجا که این تنظیم در نسخه های جدید تر ویندوز به چشم نمیخورد

آموزش غیر فعال کردن wp-cron و تنظیم کران جاب واقعی در وردپرس

در قسمت قبلی این مقاله با شما در رابطه به چگونگی بررسی اجرای صحیح wp-cron در وردپرس صحبت کردیم. در آموزش امروز به شرح چگونگی غیر فعال کردن سیستم داخلی wp-cron در وردپرس خواهیم پرداخت و به شما آموزش خواهیم داد که این سیستم را با تنظیم

آموزش بررسی و حصول اطمینان از اجرای صحیح WP-Cron در وردپرس

عبارت Cron واژه ای است که از آن در رابطه با برخی از عملیات و دستورات زمان بندی شده استفاده میکنیم. اسکریپت مدیریت محتوای وردپرس به صورت داخلی به یک سیستم زمانبندی با عنوان wp-cron مجهز است که از طریق فایل wp-cron.php اجرا شده و عملیات…

آموزش ساخت دیتابیس در cPanel

ساختن دیتابیس در هاست از جمله عملیاتی است که تقریبا در راه اندازی و نصب هر اسکریپتی به آن احتیاج پیدا خواهید کرد. در آموزش کوتاه امروز چگونگی ساخت یک دیتابیس جدید در سی پنل را به همراه اتصال یوزر به آن فرا خواهیم گرفت. از شما دعوت…

آموزش دسترسی به وب میل و ورود به اکانت ایمیل در cPanel

اگر هنوز برای خودتان اکانت ایمیل ایجاد نکرده اید، توصیه میکنیم ابتدا آموزش ساخت و مدیریت اکانت ایمیل در سی پنل را مطالعه کرده و سپس مطالعه این آموزش را ادامه دهید.پس از ایجاد اکانت ایمیل جدید، قدم بعدی دسترسی به اکانت جهت انجام…

آموزش ساخت اکانت ایمیل و مدیریت آن در سی پنل

معمولا وقتی سایتی جدید را با دامنه ای جدید راه اندازی مینمایید، یکی از اولین قدم ها پس از تهیه هاست، ساخت اکانت ایمیل تحت نام دامنه مورد نظر خواهد بود. در آموزش امروز نحوه ساخت اکانت ایمیل در کنترل پنل سی پنل و انجام برخی عملیات مدیریتی…

آموزش ساخت و استفاده از صفحه 404 سفارشی

هرگاه کاربر در سایت شما سعی در دسترسی به محتوایی را داشته باشد که در سایت شما موجود نیست، با خطای 404 مواجه خواهد شد. حال ممکن است اشتباهی از سمت کاربر صورت گرفته باشد و یا مثلا آدرس صفحه ای توسط شما تغییر کرده و به محل دیگری انتقال…

آموزش حذف پسوند html و php از آدرس سایت با استفاده از htaccess

اگر از پایه اقدام به راه اندازی سایتی (استتیک) کرده باشید، بدون اینکه از سیستم های مدیریت محتوا کمک بگیرید، احتمالا متوجه شده اید که در بارگذاری صفحات سایتتان (مثلا اگر سایت شما html باشد) تمامی آدرس ها به پسوند html ختم میشوند. مثلا…

آموزش اضافه کردن ادمین جدید به وردپرس از طریق دیتابیس

این آموزش برای موقعیت هایی کاربردی است که دسترسی شما به ناحیه مدیریت وردپرس قطع شده و به هر دلیل کاربر مدیر از سایت حذف شده باشد. مثلا ممکن است این امر به علت سوء استفاده یک هکر انجام شده باشد. اما برای ما، ماجرای متفاوتی اتفاق افتاد که…

آموزش غیر فعال کردن و حذف کامل فید وردپرس

اگر توجه کرده باشید این روزها دیگر از زمان داغ بودن استفاده از خوراک RSS/Atom گذر کرده ایم و نسبت به سالهای گذشته هر روز افراد کمتری از این سرویس برای دنبال کردن محتوای وبسایت مورد نظر خود استفاده میکنند. علاوه بر کم تر شدن کاربرد فید،…

آموزش دانگرید کردن افزونه در وردپرس بدون داشتن بکاپ

اگر جزو آن دسته افرادی باشید که وبسایت خود را همیشه به روز نگه میدارند و برایشان به روز رسانی افزونه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است، ممکن است چند باری پیش آمده باشد که گرفتار باگ های نسخه ی جدید افزونه ها یا عدم هماهنگی نسخه ی جدید یک…

آموزش اضافه کردن دامنه جدید به هاست در cPanel

اگر تصمیم دارید با اضافه کردن دامنه ای جدید به هاست خود، سایت جدیدی در هاست فعلیتان راه اندازی کنید، این آموزش برای شما مناسب خواهد بود. در این آموزش کوتاه اضافه کردن دامنه جدید به هاست در cPanel به شرح نحوه افزودن دامنه جدید به هاست در…

اجرای دستورات از نوار آدرس مرورگر کروم با Chrome Actions

امکان جدیدی که از کروم 87 شاهد آن عرضه آن بودیم، امکان Chrome Actions یا عملیات کروم است. کروم اکشنز به شما اجازه میدهد که دستورات متعددی را به سادگی از طریق نوار آدرس مرورگرتان اجرا کرده و با بهره گیری از این دستورات، بسیاری از عملیات…

حل مشکل و خطای جی کوئری پس از آپدیت وردپرس

وردپرس 5.6 با خود تغییرات مثبت متعددی را به همراه داشت. برخی از این تغییرات شامل بهبود هایی در نحوه رفتار و کارکرد بلاک ادیتور وردپرس، سازگاری با پی اچ پی 8.0، اضافه شدن قالب جدید پیشفرض دو هزار و بیست و یک و سر انجام آپدیت کتابخانه جی…