نمایش ستون تاریخ ویرایش در لیست نوشته ها و برگه ها در مدیریت در وردپرس

0

نمایش ستون تاریخ ویرایش در لیست نوشته ها و برگه ها در مدیریت در وردپرس

همانطور که میدانید، وردپرس به طور پیشفرض در لیست نوشته ها و برگه ها، اطلاعاتی همچون نویسنده، دسته بندی، برچسب ها و تاریخ انتشار را به نمایش میگذارد. اما برای بسیاری از سایت ها، خصوصا سایت هایی که به روز بودن محتوا در آنها حائز اهمیت است (مثل سایت های آموزشی) امکان دسترسی و مشاهده سریع تاریخ آخرین ویرایش یک نوشته یا برگه نیز اهمیت ویژه ای پیدا میکند. گاهی ممکن است بخواهید به سرعت نوشته ای که مدت زمان زیادی از ویرایش آن گذشته را بیابید تا بتوانید آن را بر اساس اطلاعات روز، آپدیت کنید. در چنین حالتی نمایش ستون تاریخ ویرایش در لیست نوشته ها و برگه ها در ناحیه مدیریت وردپرس اهمیت ویژه ای پیدا میکند.

در آموزش امروز قرار است دقیقا به همین مسئله بپردازیم. اگر در این آموزش با مسترکد همراه شوید، به همراه هم روش اضافه کردن ستون تاریخ ویرایش به لیست نوشته ها و برگه ها در ناحیه مدیریت وردپرس را خواهیم آموخت. در پایان این آموزش قادر خواهید بود به سادگی تاریخ ویرایش محتوای دلخواه خود را مشاهده کرده و مطالب و برگه های خود را بر اساس تاریخ ویرایش مرتب کنید. از شما دعوت میکنیم که ما با همراه شوید.

اضافه کردن ستون تاریخ ویرایش با استفاده از افزونه

طبق معمول همیشه، راه های رسیدن به خدا بسیار است.? در ادامه یاد میگیریم که به سه شیوه مختلف، ستون تاریخ ویرایش یا modified date را به لیست برگه ها و نوشته ها در ادمین وردپرس اضافه کنیم. در دو روش اول، برای این کار به شما دو افزونه کاربردی را معرفی خواهیم کرد که خودشان به سادگی زحمت همه چیز را میکشند. ولی در روش سوم برای اعضای جنبش ضد افزونه (!) روش دیگری را ذکر میکنیم که در آن با اضافه کردن مستقیم کد به فایل functions.php یا افزونه site specific خود میتوانید به نتایج دلخواه دست پیدا کنید. خوب، دیگر مقدمه چینی بس است. به سراغ اصل مطلب میرویم …

افزونه Show Modified Date in Admin Lists

افزونه اولی که میتوانید برای نمایش تاریخ ویرایش نوشته ها و برگه ها مورد استفاده قرار دهید، افزونه Show modified Date in admin lists است. این افزونه نیاز به هیچ نوع تنظیمی نداشته و پس از نصب و فعال سازی بلافاصله قابلیت مورد نظر را به فهرست نوشته ها و برگه ها در ناحیه مدیریت می افزاید. (آموزش نصب افزونه در وردپرس)

پس از فعال کردن افزونه، اگر به لیست نوشته ها یا برگه های سایتتان مراجعه کنید، ستون جدیدی با عنوان Modified Date مشاهده خواهید کرد. در این ستون، تاریخ آخرین ویرایش مطلب، به همراه نام شخصی که نوشته یا برگه مورد نظر را ویرایش کرده، قابل مشاهده خواهد بود.

افزونه Last Modified Timestamp

افزونه دوم، افزونه Last Modified Timestamp است. نصب و فعالسازی این افزونه نیز مانند هر افزونه دیگری در وردپرس صورت میگیرد و پس از فعالسازی آن، نیازی به اعمال تنظیمی بر روی آن نخواهید داشت. پس از فعالسازی افزونه، ستون جدیدی با نام Last Modified به لیست برگه ها و نوشته ها در ناحیه مدیریت سایت شما اضافه میشود که نمایش دهنده تاریخ و زمان آخرین تغییر محتوای مورد نظر خواهد بود.

این افزونه با افزونه قبلی چند تفاوت کوچک دارد. اول اینکه این افزونه در ستون تاریخ ویرایش، نام نویسنده ای که تغییر را اعمال کرده، به نمایش نمیگذارد. تفاوت دیگر این است که این افزونه، پس از ویرایش مطلب در کنار پیام ویرایش مطلب (برگه/نوشته به روز شد) تاریخ ویرایش مطلب را نیز به نمایش میگذارد. و سوم اینکه این افزونه در هنگام ویرایش یک نوشته یا برگه، در باکس انتشار نیز تاریخ آخرین ویرایش مطلب را به شما نشان خواهد داد.

علاوه بر موارد فوق، این افزونه یک کد کوتاه با عنوان [last-modified] در اختیار شما قرار میدهد که با استفاده از آن میتوانید زمان ویرایش یک مطلب را در خود مطلب (از طریق ویرایشگر وردپرس) به نمایش بگذارید.

اضافه کردن ستون تاریخ ویرایش با استفاده از کد

و اما روش آخر. اگر مایل نیستید برای نمایش تاریخ ویرایش، افزونه جدیدی را روی سایتتان نصب کنید، میتوانید با قرار دادن کد زیر در فایل functions.php یا افزونه ای که برای سایتتان ایجاد کرده اید، ستون مربوطه را در لیست نوشته ها در ناحیه مدیریت سایتتان به نمایش بگذارید :

پس از قرار دادن کد بالا در یکی از محل های ذکر شده در سایتتان، خواهید دید که ستونی با نام Last Modified به لیست نوشته ها در ناحیه مدیریت سایتتان افزوده میشود. با تغییر عبارت post به page در بخش هایی که از عبارت post استفاده شده، میتوانید دقیقا همین کد را برای نمایش تاریخ ویرایش در بخش برگه های وردپرس نیز به کار بگیرید. (در صورتی که مایلید کد را به صورت هم زمان (یعنی با دو بار تکرار) هم برای صفحات و هم نوشته ها به کار بگیرید، تغییر عبارت post به page در نام توابع نیز فراموش نشود. در صورت فراموش کردن این امر با خطا روبرو خواهید شد)

بله … همین. امیدواریم که از این آموزش لذت برده باشید 🙂

دسترسی آسان به این مطلب لینک کوتاه :
QR Code For:  نمایش ستون تاریخ ویرایش در لیست نوشته ها و برگه ها در مدیریت در وردپرس
توضیحات محصول با بهره گیری از AI تولید شده و در برخی موارد ممکن است تا حدی با اطلاعات سایت رسمی متفاوت باشد.
شاید از اینها هم خوشتان بیاید!
ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.