عیب یابی و رفع خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده در وردپرس

23

عیب یابی و رفع خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده در وردپرس

در آموزش امروز خواهید آموخت که چگونه میتوانید خطای برقراری ارتباط با پایگاه داده را در وردپرس عیب یابی کرده و آن را برطرف کنید. بنابراین اگر سایت شما از دسترس خارج شده و با خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده یا Error establishing a Database connection مواجه هستید، در واقع ممکن است خیلی هم جای نگرانی نباشد! با دنبال کردن این آموزش خواهید توانت منشا این مشکل را یافته و نسبت به رفع آن اقدام نمایید.

خطا در اتصال به دیتابیس مشخصا به این معناست که سایت شما (فایل های php وردپرس شما) به دیتابیس سایتتان دسترسی ندارند. بله معنای این خطا مشخص است … اما همین معنای کاملا واضح میتواند دلایل گوناگونی داشته باشد. مثلا :

  • نصب یا جابجایی وردپرس به طور کامل انجام نشده باشد
  • دیتابیس سایت به طور اتفاقی حذف شده باشد
  • اطلاعات اتصال به دیتابیس اشتباه باشد
  • مشکلی در پیشوند جداول پایگاه داده وجود داشته باشد
  • سطح دسترسی فایل های وردپرس اشتباه باشد
  • آدرس سایت صحیح نباشد
  • مشکل از پلاگین ها یا قالب ها ناشی شده باشد
  • و در آخر ممکن است مشکلی در سرور وجود داشته باشد یا سرور اورلود شده باشد

(تعجب کردید که مشکل سرور آخرین مورد بود؟ حق دارید! چون متاسفانه چیزی که در میان اکثر کاربران در ایران باب شده این است که هر مشکلی برایشان پیش می آید اول از همه میگویند حتما مشکل از طرف سرور است … لطفا شما این مدلی نباشید! لطفا!)

در ادامه به شرح مراحل عیب یابی خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده در وردپرس خواهیم پرداخت اما پیش از اینکه به سراغ اصل ماجرا بروید، حتما یک بکاپ کامل از سایت خود در همین حالت ایجاد کنید. به هر حال کار از محکم کاری عیب نمیکند. و یک چیز مهم تر، اگر بکاپ جدیدی از سایت خود دارید که در زمان آن بکاپ وبسایت شما بدون مشکل کار میکرده، همین حالا به سادگی میتوانید آن بکاپ را بازگردانی کرده و خیال خودتان را راحت کنید. اما اگر امکان انجام چنین کاری برایتان میسر نیست، میتوانید در ادامه ی مراحل عیب یابی با ما همراه شوید.

غیر فعال کردن پلاگین ها

اول اجازه بدهید این نکته را روشن کنیم که منظورمان این نیست که اگر هیچ پلاگین جدیدی نصب نکرده اید و پلاگینی را هم به روز رسانی نکرده اید و تغییری هم با پلاگینی روی سایتتان اعمال نکرده اید، حالا بیایید و همه پلاگین ها را غیر فعال کنید … طبعا باید تغییری در سایتتان ایجاد شده باشد که مربوط به پلاگین ها باشد تا به سراغ این مرحله بیایید. مثلا ممکن است اخیرا افزونه ی جدیدی روی سایتتان نصب کرده باشید و پس از آن مشکل برقراری ارتباط با پایگاه داده برایتان پیش آمده باشد. یا مثلا ممکن است به کمک یک افزونه ی امنیتی، پیشوند جداول یا سطح دسترسی فایلهایتان را عوض کرده باشید و همین امر موجب ایجاد مشکل در سایتتان شده باشد. از آنجایی که هر نوع تداخل بین افزونه ها و اعمال هر نوع تغییر از طرف یک افزونه بر روی دیتابیس، میتواند منجر به عدم دسترسی وردپرس به دیتابیس سایتتان شود، بنابراین در این مرحله لازم است همه ی افزونه های موجود روی سایتتان را غیر فعال نمایید. (روش غیر فعال کردن افزونه ها را با کلیک روی اینجا بخوانید) حال اگر پس از غیر فعال کردن افزونه ها، سایتتان مجددا بالا آمد، محل مشکل را پیدا کرده اید. حالا باید افزونه ها را مجددا یکی یکی فعال کنید تا ببینید کدام یک باعث این مشکل بوده و برایش چاره ای بیاندیشید. اما اگر نه، طبعا باید به سراغ مراحل بعد بروید.

باید توجه داشته باشید که اگر افزونه ای، تغییری روی دیتابیس شما اعمال کرده باشد که منجر به داون شدن سایت شده باشد، غیر فعال کردن افزونه بی اثر خواهد بود و مشکل باید پس از عیب یابی در مراحل بعد، به یکی از روش هایی که در ادامه ذکر میکنیم برطرف شود.

چک کردن اطلاعات اتصال به دیتابیس

وارد هاستتان شده و در شاخه ی اصلی سایت (معمولا در public_html) فایل wp-config.php خود را یافته و آن را باز کنید. در این فایل بخشی وجود دارد که اطلاعات اتصال به دیتابیس را در آن مشاهده میکنید. مانند کد زیر :

اطلاعات بالا را به طور کامل بررسی کنید واطمینان حاصل کنید که نام دیتابیس، نام کاربری دیتابیس و رمز عبور دیتابیس با اطلاعات بالا مطابقت داشته باشند. (برای این کار میتوانید به کنترل پنل هاست خود مراجعه کرده و مشخصات درج شده در این بخش را با آنچه در هاست خود میبینید مشاهده کنید و از همه مهم تر اطمینان حاصل کنید که دیتابیس شما در هاستتان موجود باشد)

مشاهده دیتابیس ها در سی پنل

در تصویر بالا علاوه بر اینکه از نام دیتابیس و نام کاربری آن و موجود بودنش در هاست اطمینان حاصل کرده ایم، از این نکته هم مطمئن شدیم که یوزر صحیحی را به دیتابیس نسبت داده ایم و این یوزر اجازه ی دسترسی به دیتابیس را دارد.

در اینجا چند نکته وجود دارد. هرچند رمز دیتابیس شما ممکن است به نظر شما منطقی برسد و حاوی کارکتر های غیر مجاز هم نباشد، ولی متاسفانه وجود برخی کارکتر ها در دیتابیس منجر به عدم اتصال به دیتابیس خواهد شد. بنابراین در انتخاب رمز های عجیب و غریب برای دیتابیس زیاده روی نکنید … حتی گاهی پیش می آید که رمز هایی که خود سی پنل برای دیتابیس پیشنهاد میکند هم در اینجا جواب نمیدهند و با آنها نمیتوانید به پایگاه داده متصل شوید. پس اگر رمزتان بیش از حد عجیب و غریب است، آن را یکمی جمع و جورد تر کرده و به ترکیب عدد ها، حروف کوچک و بزرگ و مثلا علامت @ بسنده کنید! (توصیه بدی بود ولی واقعیت است) برای تغییر رمز عبور دیتابیستان کافی است در هاست خود به بخش MySQL Databases مراجعه کرده و در پایین صفحه در قسمت Current Users کاربر دیتابیس خود را پیدا کرده و در جلوی آن روی لینک Change Password کلیک کرده و رمز دیتابیستان را تغییر دهید تا با اطلاعات موجود در فایل کانفیگ مطابقت داشته باشد. مانند تصویر زیر :

تغییر رمز دیتابیس در سی پنل

همچنین اختصاص همه ی دسترسی ها را به یوزری که ساخته اید فراموش نکنید. نداشتن دسترسی های کافی میتواند یکی از دلایل مشکل وبسایت شما باشد. توجه داشته باشید که در صورت نیاز میتوانید یوزری که از قبل ایجاد کرده اید را یک بار حذف کرده و مجددا آن را ایجاد کنید. فقط یادتان باشد که در این حالت باید یوزر را مجددا به دیتابیس نسبت بدهید.

از طرفی گاهی ممکن است تمام اطلاعات وارد شده در اینجا درست باشند و با این وجود که این اطلاعات مثلا همین چند ساعت پیش درست کار میکرده اند، ولی باز هم اتصال با دیتابیس برقرار نشود. در اینجا چیز عجیبی که قبلا مشاهده کرده ایم این است که گاهی ممکن است صرفا تغییر عبارت localhost به آی پی 127.0.0.1 مشکل شما را برطرف کند. به نظر میرسد دلیل این امر این باشد که در یک لحظه وردپرس به هر دلیل قادر به دسترسی به سرویس mysql نبوده و یا این سرویس داون شده است و این اطلاعات در سیستم کش شده اند. حالا صرفا اینکه وردپرس را وادار کنید روی آدرس دیگری به دیتابیس متصل شود، مشکلتان را برطرف میکند.

بعد از اطمینان از اطلاعات بالا، حالا در فایل wp-config.php به دنبال خطی مشابه زیر بگردید :

عبارت wp_ در کد بالا باید با پیشوند جداول دیتابیس شما مطابقت داشته باشد. بنابراین اگر فرضا با یک پلاگین امنیتی، پیشوند جداول را تغییر داده اید، پیشوند صحیح را در کد بالا جایگزین عبارت wp_ کرده و تغییرات را ذخیره کنید.

خوب، حالا وبسایت خود را چند بار ریفرش کنید. اگر وبسایتتان مجددا بالا آمده بود که خدا را شکر میکنیم. اما اگر نه … زمان تست اطلاعات اتصال به دیتابیس فرا میرسد. بدیهی است که ممکن است در ورود اطلاعات اشتباهی صورت گرفته باشد. برای تست اطلاعات اتصال به دیتابیس، فایلی با نام dbtest.php در مسیر اصلی سایت خود ایجاد کرده و کد زیر را در آن قرار دهید :

در کد بالا عبارات مشخصات دیتابیس را به شکل صحیح جایگزین your_hostname, database_username و database_password کنید. سپس فایل را در مرورگر خود فراخوانی کنید. (اگر فایل را در مسیر اصلی سایت قرار داده باشید آدرس آن از الگوی روبرو پیروی میکند http://domain.com/dbtest.php) در این حالت اگر پیام Connected successfully را دریافت کردید، اطلاعات اتصال صحیح بوده و ارتباط با دیتابیس به شکل صحیح انجام شده است ولی اگر پیام Could not connect را دریافت کنید، این مسئله به این مفهوم است که اطلاعات اتصال شما اشتباه است. لازم که نیست بگوییم چه کار کنید؟ (بله! از اول همین مرحله …)

اصلاح آدرس سایت

اگر وبسایت خود را به آدرس جدیدی منتقل کرده اید و فراموش کرده اید که آدرس صحیح را در تنظیمات وردپرس جایگزین کنید و یا به هر دلیل دیگری تغییر در آدرس سایتتان ایجاد شده که منجر به عدم تطابق آدرس ذخیره شده در دیتابیس و آدرسی که از روی آن در حال فراخوانی سایت هستید، شده باشد، همین مسئله میتواند دلیل بوجود آمدن خطای برقراری ارتباط با پایگاه داده باشد.

برای رفع این مشکل ابتدا به فایل wp-config.php در هاست خود مراجعه کنید. در این فایل به دنبال خطوط زیر بگردید :

اگر این خطوط را پیدا کردید، اطمینان حاصل کنید که آدرس درج شده در بخش http://your-site.com دقیقا مطابق با آدرس سایت شما باشد. اما اگر این دو خط را پیدا نکردید، خودتان آنها را به فایل wp-config.php اضافه کرده و آدرس صحیح سایتتان را در آن قرار داده و تغییرات را ذخیره کنید. مجددا وبسایت خود را مورد بررسی قرار دهید تا ببینید که آیا مشکل برطرف شده یا خیر. اگر مشکل همچنان پا برجا بود، خطوط درج شده را حذف کنید و عیب یابی را ادامه دهید.

حالا به سراغ فولدر wp-includes در هاستتان بروید و فایل functions.php را در آن بیابید. بررسی کنید و ببینید که آیا دو خط زیر را در آن پیدا میکنید یا خیر :

اگر این دو خط در فایل ذکر شده موجود هستند، آدرس درج شده در آنها را با آدرس صحیح سایت خود جایگزین کنید و اگر این دو خط وجود ندارند، خودتان آنها را با آدرس های صحیح به ابتدای فایل دقیقا بعد از <?php بیافزایید و تغییرات را ذخیره کنید. وبسایت و ناحیه مدیریت آن را باز کرده و چند باری صفحه را ریفرش کنید. فراموش نکنید که بعد از انجام این کار و تست کردن اینکه وبسایتتان بالا می آید یا خیر، حتما مجددا این کد ها را از فایل ذکر شده حذف کنید. این دو خط کد نباید در فایل functions.php باقی بمانند.

در وارد کردن آدرس ها به این نکته توجه داشته باشید که اینکه آدرس را با www یا بدون www و همچنین با http یا با https وارد میکنید، کاملا حائز اهمیت است و هر نوع اشتباه در ورود آدرس میتواند منجر به عدم بارگذراری و عدم رفع مشکل وبسایت شما شود.

اصلاح دسترسی ها یا جایگزین کردن فایل های آسیب دیده

اگر تا اینجای کار مشکلتان هنوز برطرف نشده، میتوانیم فرض کنیم که ممکن است مشکلی در رابطه با فایل های هسته ی وردپرستان وجود داشته باشد. در اینجا نمیخواهیم زیاد وارد پیچیدگی دسترسی ها و توضیح دقیق آنها بشویم. به این نکته بسنده میکنیم که میتوانید هاستتان را بررسی کرده و اطمینان حاصل کنید که سطح دسترسی فایل های وردپرستان معادل 644 و سطح دسترسی فولدرهایتان نیز معادل 755 باشد. (معمولا این سطح دسترسی صحیح خواهد بود، ولی گاها ممکن است بر اساس محیط میزبانی دسترسی فولدر ها متفاوت باشد) اگر همه چیز مرتب است و باز هم مشکل پا برجاست، میتوانید به سادگی یک نسخه از وردپرس را مجددا دانلود کرده و فایل های هسته ی وردپرس را با نسخه ای که اخیرا دانلود کرده اید جایگزین کنید. برای انجام این کار، یک نسخه وردپرس خام (هماهنگ با نسخه فعلیتان) دانلود کنید، آن را بر روی کامپیوتر خود از حالت فشرده خارج کرده و فولدر wp-content و فایل wp-config-sample.php را از آن حذف نمایید و سپس فایل های اصلی وردپرس را به هاست وبسایتتان منتقل کنید. توجه داشته باشید که فولدر wp-content و فایل wp-config.php به هیچ عنوان نباید بازنویسی شده و از دست بروند. انجام این کار میتواند منجر به از دست دادن اطلاعات سایت شما شود. بنابراین این کار را با دقت انجام بدهید.

تعمیر یا Repair کردن دیتابیس وردپرس

خوب، حالا میرسیم به تعمیر دیتابیس. پس از انجام تمامی مراحل بالا، باز هم وبسایتتان به درستی کار نمیکند؟ احتمالا دیتابیس شما نیازمند تعمیرات جزئی است! این مسئله خصوصا در زمانی که فقط به ناحیه مدیریت یا فقط به ناحیه کاربری سایتتان دسترسی داشته باشید (ولی نه به هردو) کاملا محتمل است. برای انجام این کار ابتدا فایل wp-config.php خود را برای ویرایش باز کنید و سپس کد زیر را در آن قرار دهید :

سپس تغییرات را ذخیره کنید و به آدرس زیر در سایتتان مراجعه کنید :

طبعا نیازی به گفتن نیست ولی عبارت http://your-site.com را باید با آدرس صحیح سایتتان جایگزین کنید. پس بارگذاری این آدرس با صفحه ای مشابه تصویر زیر روبرو میشوید :

تعمیر یا Repair کردن دیتابیس وردپرس

در صفحه ی فوق روی دکمه ی تعمیر پایگاه داده کلیک کنید تا عملیات تعمیر آغاز شود. پس از اتمام کار فراموش نکنید که بلافاصله کدی که به فایل wp-config.php اضافه کرده بودید را حذف کنید. عدم حذف این کد میتواند منجر به بروز مشکلات امنیتی برای سایت شما شود.

حالا مجددا به سایتتان مراجعه کنید و ببینید که اوضاع از چه قرار است … امیدواریم که مشکل سایتتان برطرف شده باشد اما اگر هنوز مشکل باقی است، فقط راه بعدی را پیش رو دارید …

با پشتیبان هاستتان ارتباط برقرار کنید

خواهشا همیشه در برقراری ارتباط با پشتیبانی این نکته را در نظر بگیرید که طلبکار بودن و اعلام اینکه 100 درصد مشکل از هاست است، چیزی را حل نخواهد کرد. ممکن است واقعا اینطور نباشد و چیزی را از قلم انداخته باشید یا مرحله ای را به شکل صحیح انجام نداده باشید. بنابراین در این شرایط میتوانید با حفظ خونسردی و داشتن برخورد صحیح، از پشتیبان هاستتان درخواست راهنمایی کنید و بگویید که چه مراحلی را پشت سر گذاشته اید تا ببینید که چطور میتوانید مشکلی که هنوز پا برجاست را برطرف کنید.

اینجا جای مناسبی است تا مجددا بر روی اهمیت ایجاد بکاپ های منظم از سایتتان تاکید کنیم. طبیعی است که اگر بکاپی به روز از سایتتان در دسترس داشته باشید، همه چیز بدون انجام کارهای پیچیده، کاملا قابل حل خواهد بود و در کوتاه ترین زمان میتوانید وبسایتتان را مجددا سرپا کنید.

امیدوار هستیم که چنین مشکلاتی برای شما و وبسایتتان پیش نیامده باشد و در آینده هم برایتان اتفاق نیفتد ولی خوشحال میشویم بدانیم که اگر قبلا با این مشکل مواجه شده اید، به چه شکل توانسته اید آن را برطرف کنید … راه حل شما ممکن است بتواند به دیگران در حل این مشکل کمک کند.

دسترسی آسان به این مطلب لینک کوتاه :
شاید از اینها هم خوشتان بیاید!
23 دیدگاه
  1. مصطفی می گوید

    سلام خسته نباشید
    من به یک مشکلی خوردم و سایتم رو نمیتونم بالا بیارم
    بیزحمت یه کمکی بهم بکنید
    من یه اشتباهی کردم و اسم دیتا بیس سایتم رو عوض کردم به تبعش داخل فایل منیجر هم این کار رو کردم . اما بعدش دیگه سایتم بالا نیومد
    دوباره همه رو به حالت اول برگردوندم ولی درست نشدو این ارور رو داد
    Fatal error: Call to undefined function get_bloginfo() in /home/basijsbm/public_html/test/wp-includes/class-wp-locale.php on line 233
    بعد از نیم ساعت ادرس رو که زدم این بار صفحه درخواست اطلاعات فایل کانفینگ اومد
    تا الان هم هر چی تلاش میکنم و طبق اطلاعات داخل wp-configs.php رمز و یوزر نیم رو وارد میکنم ولی میگه ارتباط با پایگاه امکان پذیر نیست>>>>
    لطفا راهنمایی کنید
    تمام مراحل بالا رو هم انجام دادم ولی یا درست نشد یا کار نکرد (مثل بخش تعمیر)

    1. MrCode می گوید

      سلام
      با عرض شرمندگی یه جاهایی از توضیحاتتون رو من متوجه نمیشم و یکمی موارد با هم همخونی نداره ولی اگر اطلاعات در فایل کانفیگ وارد شده و این اطلاعات صحیح هست ولی وردپرس صفحه نصب رو نشون میده این یعنی دیتابیستون خالیه.
      به طور کلی این نوع موارد رو بدون دسترسی به سایت و عیب یابی کامل نمیشه نظری راجع بهش داد.

  2. مصطفی می گوید

    داداش یوز بهتون بدم میتونید یه لطفی بکنید و
    برام مشکل رو حل کنید؟

    1. MrCode می گوید

      من شرمنده ام. در این زمینه نمیتونم کمکی بکنم.

  3. shahab می گوید

    خیلی خیلی ممنون
    دو هفته بود سایتم بالا نمی اومد خیلی جاها گشتم اما هیج جا به خوبی شما راهنمایی نمیکردن
    دمتون گرم

    1. MrCode می گوید

      خواهش میکنم. از اینکه مشکل شما برطرف شده خیلی خوشحال شدم

  4. hamid می گوید

    با سلام من مراخلی که گفتید رو طی کردم در وقتی dbtest.php رو ساختم به من پیغام نا توانی در برقراری ارتباط داد یه سوال داشتم اینکه در قسمت yourhostname باید نام دیتابیس رو بزنم دیگه؟
    هرچندبار دیتا بیس و یوزر ساختم باز هم سایت بالا نمیاد

    1. MrCode می گوید

      سلام
      نه، باید آدرس اتصال به دیتابیس رو بزنید. مثلا localhost

  5. amirhessam می گوید

    سلام این مشکل (امکان انتخاب پایگاه داده مورد نظر ممکن نیست)قبل ساختن سایت میاد باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ در زمن من با localhost سایتو میخوام بسازم. باتشکر

    1. MrCode می گوید

      سلام
      یا اطلاعات اتصال غلطه یا کاربر دیتابیس سطح دسترسیاش روی دیتابیس کامل نیست.
      احتمال اینکه اطلاعات اتصالتون غلط باشه بالاتر از احتمال دومه ..

  6. حامد می گوید

    سلام خییییییلی ممنون از این مطلب خوبتون تونستم سایتم رو درست کنم.
    مشکلم این بود که با اضافه کردن افزونه سئو یه دفه خطای Call to undefined function get_bloginfo ظاهر شد. نمیدونم چرا کلا اطلاعات اتصال به دیتابیس کلا خود بخود عوض شده بود و یه سری چیزای دیگه شده بود!!
    البته اگه بگید که چرا اینطور شده بود که دوباره اینطور نشه ممنون میشم.!؟
    به هر حااال واقعا مرسی از مطلب خوبتون واااقعا کمکم کرد

  7. Hosein می گوید

    سلام. من از موقعی که سایت رو به کلودفلیر متصل کردم بعضی وقتا این خطا رو نشون میده. میتونه مرتبط باشه؟ و اگه اره میتونه مربوط به کدوم قسمت از کلود فلیر باشع؟

    1. MrCode می گوید

      سلام

      من فکر نمیکنم ربطی به کلاود فلر داشته باشه. اما نظر صد در صدی هم نمیتونم بدم. سوال اینجاست که از اول چه اتفاقی افتاده که تصمیم گرفتید سایت رو ببرید روی کلاود فلر. احتمالا پاسخ مشکلتون تو همین دلیلیه که برای این مسئله داشتید.

  8. پارسا می گوید

    ممنون

    مشکل حل شد

  9. ریحانه می گوید

    سلام
    من یک ادرسی رو وارد کردم تا با اون بتونم یک وبسایت بسازم
    بعد کلمه ورود رو زدم بعد نام کاربری و رمز عبور می خواست هرچی می زنم میگه:
    نام کاربری شما با پایگاه داده شده مطابقت ندارد
    به نظر شما من باید چه کار کنم

  10. ز می گوید

    سلام. ممنون از این مقاله ی مفید. مشکل من با انجام مراحل بالا برطرف شد. واقعا ممنونم

  11. حامد می گوید

    لطفا هاست خارج از کشور بخرید تا معنی واقعی خدمات رسانی رو بفهمید بعدش بیاید از هاستینگ ها دفاع کنید.
    توی هاستیگ های خارجی لحن صحبت شما هرچقدر بد باشه اونها با بهترین حالت بهتون جواب میدن و درک میکنن مشتری چرا ناراحت هست.
    متاسفانه بهترین شرکت های هاستیگ ایرانی از نظر پاسخگویی و پشتیبانی از هاستیگهای ضعیف خارجی هم ضعیف تر عمل می کنن.

    1. MrCode می گوید

      همین جمله شما "لحن صحبت شما هرچقدر بد باشه اونها با بهترین حالت بهتون جواب میدن" خودش کاملا گویای رفتار اکثر ایرانیا با پشتیبانیه و باعث میشه نیازی نباشه من جواب خاصی به این کامنت بدم!

  12. sadegh می گوید

    سلام
    من اطلاعات کل سایت جوملای خودم رو توی سی پنل به صورت زیپ در آوردم و کپی کردم الان بعد چند سال میخوام سایت رو روی لوکال هاست باز کنم و با خطای دیتا بیس مواجه شدم و متاسفانه دیگه دسترسی به هاست اصلی نیست که از دیتابیس بک آپ بگیرم آیا میشه دوباره این سایت رو بالا بیارم یا خیر

    1. MrCode می گوید

      سلام

      اگر از دیتابیس بکاپ نگرفته باشید کاری نمیتونید بکنید. بدون دیتابیس عموما فایل های سایت به تنهایی ارزش خاصی ندارند.

  13. مهدی می گوید

    سلام من وقتی میخوام که وردپرس رو نصب کنم بهم ارورخطا در برقراری ارتباط با پایگاه‌داده رو میده ممنون میشم کمکم کنید

  14. محمد کاردان می گوید

    سلام اقا بخشید سایت من خودم چند وقت در دست گرفتم آشنایی کمی با کمپیوتر دارم به مشکل خطا در داده اومده سایت بالا نمیاید لطفا همکاری نمایید

  15. طاهر می گوید

    سلام لبتابم 32بیت هست چون میخواستم پی اچ پی را نسخه بالاتری ببرم یا نصب کنم بامشکل مواجه میشدم بخاطر همین بش از ده بار زمپ را نصب کردم والان دیتابیس میخوام بسازم قبول نمیکنه وارور میده چگونه اموزش کامل و وقابل درک پیدا نکردم با دیتابیس درگیرم

ارسال پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.